Busy

De cateva zile nu fac altceva decat sa lucrez la proiectul de master! Stau in casa si scriu ca un scrib egiptean privat de libertate.

Ma trezesc, ma asez in fata calculatorului si-mi screm privirea pana ce se lipeste de monitorul antic cu tub catodic; seara ajung sa arat ca un melc fara cochilie!

Ciudat de repede trece timpul, eu cred ca e este o conspiratie a unor agenturi sau chiar a alora  Iluminati din Bilderberg! da, da, va spun eu… pe cuvantul meu de mincinos.

Reclame

2 gânduri despre „Busy

    • Nu e rasism! nici nu ar avea cum sa fie rasism, caci o referire de genul asta este legata de un eveniment istoric. In plus a te pune in locul unei persoane e chiar un mod de empatie si nu de superioritate necesara rasismului. Pentru a fi rasism trebuie sa existe o atitudine ofensatoare fata de alta „rasa” de genul „Egiptenii sunt niste sclavi!”, care ar cam trebuie sa se concretizeze in prezent, nu cred ca afirmatia mea poate fi interpretata astfel.
      Pe de alta parte a spune ca iobagul era un sclav e un adevar istoric, a spune ca ma simt ca un iobag inseamna prin urmare ca ma simt ca un sclav; in aceasta afirmatie nu se face nicio judecata de valoare care a sustine sau combate sclavagismul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s