Star Wars: The Old Republic

Star Wars

Theme song*

Fiindca acum vreo cateva posturi va vorbeam despre cel mai in voga si profitabil MMORPG al zilelor noastre World of Warcraft m-am gandit sa va dau si o alternativa…

Pentru cei ca mine, impatimiti ai seriei Star Wars (incepute in 1977) – Razboiul Stelelor, creatorii de jocuri s-au gandit in nenumarate randuri sa raspunda acestei „nebunii” creand o multitudine de „solutii” pornind de la aceasta saga (multumind chiar si pe cei mai fanatici dintre gameri). Printre cele mai in voga jocuri putem sa enumaram:

Ei bine, in scurt timp, pe piata o sa se lanseze un MMORPG revolutionar ce are la baza povestea Jedies-ilor si a Lorzilor Sith – aflati intr-o lupta milenara si apriga, avand ca unic scop inclinarea balantei Fortei in Univers. Un univers a lui Luke Skywalker, Printesa Leia, Han Solo, Obi-Wan Kenobi, Darth Vader si nu in ultimul rand a maestrului Yoda; o lume aflata la „intretaierea” a doua mari puteri (a binelui si a raului) Republica si Imperiul.

Versiunea Beta de test sta deja sa inceapa si in scurta vreme vom avea, probabil, un candidat serios la tronul detinut de WoW. Asa ca pregatiti-va sabiile laser, antrenati-va Forta caci ye’ epic battle este gata sa inceapa.

Star Wars: The Old Republic

P.S. Acum se pune problema: Should i join the dark side or not?!? 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s