INNA another Wikipedia fail

V-o mai amintiti pe INNA?!? Cea cu „I see my death with eyes!” si „It was ohh my God!„. Daca nu stiti despre ce vorbesc aruncati un ochi aici.

Din vorba in vorba ma intrebate un prieten cum o cheama? So I’ve used the holy Google si am dat peste articolul despre ea pe Wikipedia. Ehh na?!?  Ma asteptam sa o gasesc pe Facebook si Hi5 nicidecum acolo:

Acum faptul ca toti necunoscutii, insipizi si inodori, respectiv toate pitzipoancele guriste si prajite la solar au articol pe Wiki nu e o chestie noua…DAR, cum sa ai un articol de 3000 de cuvinte cand tu esti o „floricica” puicuta, lipsita de voce si talent cu o discografie de UN ALBUM?!?! 113 referinte si note bibliografice, articol de 5* ce ne spune cum si-a ales dansatorii, cu titluri de genul:

 • Era «Hot»
 • Simţul artistic

Aloo!!! Oameni buni! De cine vorbim noi aici?!? Simt artistic??? Era hot???E cumva INNA simbolul unui nou val in muzica, un trend-setter? Gata m-am prins ea este noua Madonna/Rolling Stones/Beatles si adopta un stil aparte: minimal! Asta poate fi cantat?!? Beats me!

Oricum macar am ras copios, ma bate gandul sa votez articolul ca fiind unul exceptional si de referinta pentru Wikipedia! Voi nu?

7 gânduri despre „INNA another Wikipedia fail

 1. In primul rand, sunt uimit cum nu a ajuns si pe agenda publical. In al doilea rand, ai putea sa il votezi pentru excludere de pe wiki ceea ce ar fi foarte firesc.

 2. Gaufre: Stai putin, 2010 tocmai a inceput, timp mai este!

  L-as vota pentru excludere dar nu mai stiu care era contul meu pe Wiki deci…

  Moderarea dragul meu Gaufre este valabila doar la primul comentariu. Odata acceptat comentariul WordPress-ul recunoaste adresa de mail si le posteaza automat (cel putin asa l-am setat eu).

 3. La naiba cu Inna asta! Eu pledez pentru crearea unui articol de referinta, de o importanta intelectualiceasca deosebita, despre Sexy Braileanca sau Piticul Porno! Cum ar fi o lume fara ei doi, o lume care sa nu aiba habar de existenta lor mirobolanta, in speta pe Wiki? 🙂

 4. Nu sunt fan Inna, ci doar wikipedist – si nu, nu sunt cel care a scris articolul. Totusi, desi Inna cade foarte usor in categoria „pitzi”, nu poti spune ca nu are voce si e totusi singurul artist roman care a ajuns pe locul 1 in vreun clasament Billboard, fie el si unul mai micut ca Dance Airplay Chart. A ajuns de asemenea in top 3 in Billboard Club Play, ceea ce inseamna ca are o muzica destul de catchy.
  Nu-mi place muzica ei, dar pentru succesul obtinut merita un articol. Daca cineva din afara citeste despre ea si vede un articol de doua paralele pe Wikipedia din tara ei de origine?
  Articolul este bine prezentat, si e cu atat mai mult de apreciat ca s-au gasit 117 referinte credibile. Ar fi de preferat un Articol de Calitate despre Mihai Viteazul, dar mai bine decat nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s