„We choose the Moon”

Este un proiect sustinut de „John F. Kennedy Presidential Library & Museum” menit sa celebreze cel mai important proiect al Programului Spatial American sub guvernarea lui Kennedy: „aselenizarea unui om şi întoarcerea lui în siguranţă pe Pământ până la sfârşitul anilor 1960”. Cunoscut si sub numele de Programul Apollo.

Pe parcursul a 10 etape (tot atatea cat a avut si misiunea Apollo 11) putem sa ne „imbarcam” alaturi de astronautii lui Apollo in zborul ce avea sa schimbe fata umanitatii.

Site-ul este o dramatizare cat se poate de „reala”  a acelor evenimente dar in acelasi timp este si un muzeu interactiv. Puteti descoperi stenogramele comunicatiilor dintre astronauti si Houston, filmari, inregistrari si fotografii reale din timpul misiunii, precum si o multitudine de alte informatii interesante legate de momentul 20 Iulie 1969 si de tot ce a reprezentat the „one small step for man and one giant step for mankind” .

In plus este site interactiv, asa ca va fi destul de interesanta si atractiva aceasta vizita „la muzeu”. Pe mine m-a captivat, sper sa va placa si voua.

Click aici sau direct pe fotografie

Reclame

3 gânduri despre „„We choose the Moon”

    • Am corectat eroarea, dar acum ma simt nevoit sa-ti cer cateva explicatii suplimentare: ce ai vrut sa zici prin rescrierea istoriei si de ce versiune vorbim aici?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s