Dance Masters 2010

La sfârşitul acestei săptămâni Bucureştiul va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din lumea dansului sportiv: Dance Masters 2010. Timp de 3 zile Sala Polivalentă va fi axis mundi pentru toţi dansatorii profesionişti români şi europeni. Din cele 140 de competiţii de dans sportiv ce se desfăşoară anul in lume doar 17 dintre ele sunt de mare interes, atât pentru iubitorii de dans cât şi pentru competitori. Aflat la cea de-a VII-ea ediţie Bucureşti Dance Masters reuneşte două dintre aceste 17 competiţii: Campionatul Naţional de Dans Sportiv (ce a avut loc în zilele de 6 şi 7 martie) şi Dance Masters-ul european (International Open şi ISDF International Open).

Vineri 12 martie vor avea loc concursurile naţionale pentru toate categoriile de vârstă; iar de sâmbătă 13 până duminică 14 martie pasionaţii dansului îi vor putea urmări pe maeştrii ringului – înt-un adevărat spectacol de dans şi muzică – luptându-se pentru un loc pe podiumul Masters-ului de acest an.

Preţul biletelor este de 20 RON / pers. pentru ziua de vineri iar pentru celălalte două zile biletele se pot achiziţiona la preţul de 40 RON / pers.; abonamentul pentru întreg evenimentul fiind de 75 RON / pers. Biletele se găsesc atât la casa de bilete a Sălii Polivalente, cât şi online pe site-urile de specialitate.

Pentru cei mai temerari şi dornici să înveţe arta dansului, organizatorii au pregătit o surpriză: un seminar de Latino cu tehnicianul rus Iliya Danilov ( ce va începe luni 15 martie). Seminarul cuprinde un total de 10 ore, împărţite în 8 h private şi 2 h de grup. Totuşi, tariful de 100 de Eur / h / pereche pentru cursurile private s-ar putea să fie unul destul de prohibitiv, mai ales în condiţiile în care 8 h de dans s-ar putea dovedi insuficiente pentru a putea descoperi tainele ritmurilor latino.

Dacă nu aveţi planuri de weekend şi sunteţi iubitori ai dansului, Dance Masters-ul se poate dovedi o soluţie interesantă pentru petrecerea finalului de săptămână.

3 gânduri despre „Dance Masters 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s