Zizzou a fost la karaoke

Sau mai bine zis:  Zizzou s-a făcut de ruşinică cu microfonul în mână.

Aseară Ieri seară, după cum îmi propusesem, am luat o pauză şi m-am dus să mă dau în stambă. Nu mai făcusem niciodată karaoke dar eram încrezător în forţele proprii şi mi-am spus că este imposibil să nu mă descurc. Ei bine, I was wrong!

Se pare că tutunul şi-a spus cuvântul, precum şi lunga perioadă în care am fost „despărţit” de microfon – ehei, au apus de mult vremurile în care câştigam un ban cinstit din muzică, mai exact din „jucatul” de-a M.C.-ul şi Dj-ing prin cluburile mici de provincie. Pe scurt am urlat, zbierat, pseudo-cântat ca un afon de mare clasă, sub imboldurile persuasive ale maestrului de ceremonii Sekret care m-a tot îmbiat cu microfonul. Măcar a mai cântat şi el cu noi ăştia „talentaţi” de la mama natură. Noroc cu Strumfiţa şi cu Zanardi care mi-au oblojit rănile orgoliului.

Cu ce m-am ales după prima mea seară de karaoke pe ever green-uri precum: „La bamba”, „Stand by me”, „Jailhouse rock” – care se pare că ar putea cu uşurintă să intre în topul worse performance ever şi  „Nu ne mai trageţi pe dreapta” ?!? Cu o durere de gât, cu un sentiment profund de ruşine combinat cu o senzaţie de penibil, cu gândul – resemnat – că nu voi ajunge niciodată Pavarotti, dar… cel mai important… cu amintirea unei seri faine, în care, eu unul, m-am distrat pe cinste!

Reclame

18 gânduri despre „Zizzou a fost la karaoke

 1. @Achilianu: Ehh, pe mine nu m-a rugat nimeni m-am auto expus oprobiului public! P.S. se pare ca si eu am o voce de speriat 😀

  @Lia: Yes, perhaps, dar asta nu inseamna ca am cantat mai bine! Totusi, daca s-ar puncta impresia artistica… poate, poate.

  @Madelaine: Da si chiar nu-mi pare rau deloc! It was a lot of fun! Insa data viitoare o sa incerc melodii mai simple

  @Karla: Danke schon! Acum tu crezi ca daca as avea o inregistrare as pune-o pe net? P.S. culmea ironiei e ca eu nu cand niciodata in baie, poate d’asta mi-am incercat abilitatile la karaoke

 2. a fost perfect domnule ..felicitari si tie si intregii gasti care a fost prezenta 🙂 va astept si peste 2 saptamani tot acolo, de data asta si cu catalogul, ca sa alegetzi de 2 ori mai multe piese 😀

 3. Eu merg si cant in fiecare Vineri seara in Hard Rock Cafe la karaoke. Ai un sentiment foarte placut cand esti aplaudat de 1400 pers. Acolo cred ca se face cel mai profsional show de karaoke.

  • Bine ai venit George,

   Nu am fost niciodata acolo desi stiu ca se tin seri de karaoke. Nu stiam ca vin atatia oameni, da’ nu cred ca m-as incumeta cu vocea mea „de aur” sa ma fac de rusine in fata unui asemenea auditoriu!
   Raman la serile „intime” de cantat si vocalizele de sub dus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s