Eu Ştefan, Domn al Moldovei!

Pardon! Trebuia să zic: Eu Cornel, Domn al Moldovei!ba chiar al României Mari.

Cea mai „tare” ştire pe care am auzit-o în ultima vreme… Unu, pre numele său Cornel Cernoshi şi-a dat seama că el e os regesc şi, ca ficior al Moldovei (vlăstar din flori ofilite a răposatului Ştefan cel Mare), are datoria sa să ceară dreptu’ străbunilor… adică toată Moldova! Sunt curios… A cerut-o cu tot cu răzăşi?!?

Şi mie îmi povestea bunica, în copilărie, că familia mea se trage din familia Brâncoveneştilor (şi am ca dovadă un arbore genealogic făcut de un unchi din a şaptea spiţă a neamului), poate îmi dă şi mie statul român măcar 10 ha în zona Pipera, că aş fi mulţumit, chiar şi fără canalizare şi asfalt cum e ea. În plus, eu măcar am toate ţiglele pe casă şi câţiva neuroni funcţionali şi perfect cablaţi.

Acum, lăsând deoparte faptul că asta numai ştire nu se poate chema, mă obişnuisem cu ideea că România e plină de cocalari şi piţipoance, de tute proaste şi cam uşuratice (al de sexy Braileanca, eleva porno ş.a.m.d.), de fantastici, valoroşi, talentaţi şi buni vorbitori ai limbii române, dar acum prevăd apariţia unei noi caste guvernante: nebunii de legat dezlegaţi de glie – vasăzică complet liberi.

Şi după ce afli că e nebun, mai afli că nu are nimeni ce să-i facă, justiţia e obligată să-l „bage în seamă”. Mândru preşedinte de uniune (Uniunea Persoanelor care nu votează din România), aspirant la Preşedenţia României, Domn al Moldovei, mecanic auto, mândru posesor de blog. What next?!? Critic de artă, istoric, viitor Gandhi ori Napoleon, unic moştenitor al lui Adam?!?

Ce e mai rău?!? Că, peste noapte, un biet „cetăţean” (ce ar primi cu uşurinţă un bilet „dus” la Voila – ştiţi voi… spitalul) ajunge persoană publică. Sunt tare indecis… Cine este mai nebun, el – necontrolat de nimeni la dungă pe buletin – ce îşi urmăreşte „un plan bine stabilit”, sau toţi „jurnaliştii” şi „moderatorii” de două parale care-i dau apă la moară şi fac din sărmanul om personaj excepţional senzaţional???

Dacă politică nu e, măcar să fie „pâine şi circ” (măcar circ)! Ştiţi cumva dacă există vreo ţară fără presă?!? Că acolo aş vrea să mă mut!

6 gânduri despre „Eu Ştefan, Domn al Moldovei!

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((( nu o include pe iubirea vietii mele(secsi brayleank- rog a se citi corect dar scriu asa ca sa inteleaga si Guta si Florin Cremwusti) in capitolul de tute usuratice! Protestez!Ea e o adevarata doamna……..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s