Weekly Review – National Tweet Meet 2010

A fost o săptămână lungă şi plină de activităţi destul de obositoare (lucrări, cod etic de scris, alergătură prin Bucureşti şi alte trebuie care mai de care mai „plăcute”) dar s-a încheiat tare fain cu o plimbare la National Tweet Meet în Braşov (#NationalTweetMeet)

Pe o căldură de 34+ am plecat sâmbătă spre Braşov, după vreo 2 ore şi ceva de fiert la foc mic într-o cutie metalică cu roţi şi motor am ajuns în sfârşit sub Tâmpa, nu mică mi-a fost mirarea când termometrul maşinii îmi arăta 36, cu indulgenţă 37, de grade. Şi eu care-mi puneam mari speranţe că odată ajuns la munte să uit de caniculă, bucurându-mă de un oraş superb, ce mie îmi trezeşte amintiri foarte plăcute.

Spre „norocul” meu, dar şi a celorlalţi participanţi, meet-ul a avut loc la o terasă din buricul târgului, deci ne-am bucurat din plin de căldura toridă demnă de deşertul Sahara.

Pe scurt o fu fain, am dat de vreo 50-60 de twitterişti ca şi mine ce s-au adunat de prin toate colţurile ţării (Braşov, Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Mureş, Odorheiu Secuiesc ş.am.d.) pentru evenimentul ăsta. Pe unii îi cunoşteam, însă pe marea majoritate nu.

Ce am făcut, tot pe scurt?!?

În ordinea priorităţii: ne-am topit de căldură, ne-am prezentat, am vorbit puţin despre blogurile noastre (dacă era cazul), am râs, am glumit – am socializat cât am putut de mult şi ne-am hidratat la fel de mult. A fost  o întâlnire interesantă, constructivă şi în acelaşi timp amuzantă, un eveniment tocmai bun pentru un început de weekend, probabil voi repeta experienţa. Oameni faini, atmosferă călduroasă şi prietenească – tot ce-ţi poţi dori de la o asemenea întrunire!

Meet-ul a cuprins un workshop, la care nu am participat că nu vroiam să mă trezesc cu noaptea în cap – hehe şi o seară de karaoke (pentru cei care nu s-au lăsat convinşi de „soarele primăvăratic” să plece spre oraşele de baştină).

Ce nu mi-a plăcut?

Nu sunt prea multe, poate lipsa unui program oficial ce a făcut din eveniment doar o ieşire la bere cu „băieţii” şi poate faptul că fiind atât de mulţi s-au făcut repede „bisericuţe” – iar noi outsider-ii am stat „pe tuşă”, precum răţuştele urâte.

Le mulţumesc lui Alex Dima şi lui Dragoş pentru efortul depus în organizarea evenimentului şi le urez la cât mai multe, mai mari şi mai frumoase.

Hai că vă dau şi nişte fotografii şi cu astea over and out pentru postul ăsta:

P.S. Că uitam, în bodega Hotties (acolo unde ne-am făcut veacul) se serveşte NIMIC (pahar, gheaţă şi o felie de lămâie) la 1 Leu! Funny!

P.S. 2 DA! Ăla cu părul lui Kempes sunt eu… What can I say, had better days!

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

12 gânduri despre „Weekly Review – National Tweet Meet 2010

  1. Omule, daca tot ai batut cararile brasovene ai fi putut sa dai cu ochii si de sarmanul Zamfir. Oare o mai fi traind micul Gigant?……..

    • Care Zamfir?!? Ahh Zamfir, nu stiu domnle se fac ani buni de cand nu mai stiu nimic de el! Pb. e insurat deja si la casa lui, nu m-ar mira sa aiba si vreun copchil!

    • Sa stii ca avea o prietena de multa vreme si mi-a parut ca era pornit sa devina cap de familie, oricum era prea cuminte pentru altceva (vezi Don Juan)!

  2. Mai bine se apuca de blogareala, macar avea sanse sa isi revina daca il lasai fara net o luna :)) sau macar putea de avea greturi de burlacie sa serveasca un „nimic” la niaba…..ii faceam cinste chiar :))

  3. Pingback: #NationalTweetMeet , impresii la rece | A.Dragos Photography

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s